30109

Се издава одличен деловен простор во Кисела Вода кај Рампа во Зградата на Илинден, деловниот поседува 17 м2, се издава ПРАЗЕН , во нова градба, слободен паркинг, вселив веднаш…

29970

Се издава нова гарсоњера во Козле, спроти Веро маркет,станот поседува 30 м2, 1 соба, дневна и спална, комплетно наместен со нов мебел ,нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, греење на парно, клима, бања, слободен паркинг. Слободна од 01 мај.

30033

Се издава нов стан во Порта Влае, поседува 40 м2, 1 соба, комплетно наместена со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на инвертер клима, бања, балкон, нова градба, слободен паркинг, НЕВСЕЛЕН ДО СЕГА, вселив веднаш…

30049

Дарма Дома издава нов стан во Кисела Вода, позади Економското училиште, поседува 32 м2, 1 соба, на 5 кат со лифт,комплетно наместен со понов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, греење на струја, клима, балкон, нова градба, слободен паркинг, вселив веднаш.. цена- 12000 денари шифра 30049

29976

Се издава нов стан во Кисела Вода kaj Рампа, со површина од 30 м2, со 1 соба, наместен комплет со нов мебел , греење на парно, инвертер клима , нова КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, нова градба, балкон, бања, слободен паркинг, вселив од 1 мај…

30017

Се издава нов стан во Центар kaj Клиника , станот поседува 40 м2, со 1 соба, на 1 кат, со лифт, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, нова градба, греење на парно, клима, француски балкон, вселив веднаш…

29992

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нова гарсоњера во Тафталиџе 2, станот поседува 30 м2 ,1 соба, греење на инвертер клима, СЕ ИЗДАВА наместен со нов мебел, нова кујна комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, нова градба, слободен паркинг, вселив од 1 мај… цена: 250 евра

29896

Се издава гарсоњера стан во Капиштец кај Завод, станот поседува 30 м2, 1 соба, комплетно наместен, КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, греење на парно, реновиран, балкон, вселив веднаш… цена-18000 денари со сите платени сметки ( струја, парно, вода, интернет, телевизија и куќен совет)

29882

Се издавa нова гарсоњера во Аеродром , станот поседува 30м2, 1 соба, 7 кат, лифт, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, балкон, клима инвертер , нова градба, со прибор, фен, слободен паркинг, вселив веднаш …

29871

Се издава стан во Хром, кај поранешните крофни од Хром. Располага со 30 м2, 1 соба, гарсоњера, нова кујна со сите потребни апарати за домаќинство, бања, СЕ ИЗДАВА наместена комплет со нов мебел, греење на струја, клима,нов и невселуван досега, слободен паркинг, вселив веднаш… цена- 14000 денари