Локација
Центар
Површина
40 m²
Цена
250 €
Локација
Капиштец
Површина
65 m²
Цена
350 €
Локација
Тафталиџе 1
Површина
48 m²
Цена
260 €
Локација
Аеродром
Површина
65 m²
Цена
250 €
Локација
Кисела Вода
Површина
40 m²
Цена
160 €
Локација
Водно
Површина
70 m²
Цена
450 €
Се вчитуваат повеќе недвижности