Локација
Центар
Површина
190 m²
Цена
650 €
Локација
Бардовци
Површина
400 m²
Цена
3000 €
Локација
Центар
Површина
60 m²
Цена
460 €
Локација
Дебар Маало
Површина
40 m²
Цена
16000 €
Локација
Козле
Површина
78 m²
Цена
400 €
Локација
Пинтија
Површина
280 m²
Цена
150000 €
Се вчитуваат повеќе недвижности