Локација
Центар
Површина
146 m²
Цена
220000 €
Локација
Злокуќани
Површина
6500 m²
Цена
10 €
Локација
Центар
Површина
100 m²
Цена
700 €
Локација
Тафталиџе 1
Површина
160 m²
Цена
1250 €
Локација
Центар
Површина
300 m²
Цена
4000 €
Локација
Центар
Површина
118 m²
Цена
1000 €
Се вчитуваат повеќе недвижности