30413

Се издава стан Тафталиџе кај автобуска станица последна 24 , поседува 50 м2, со 2 соби, дневна и спална, се издава наместен комплет мебел, кујна и апарати, машина, нова градба, греење на клима, бања , 1 балкон и слободен паркинг. Станот е вселив од 1 Јули…

30307

Се издава нов стан Тафталиџе на Женевска , поседува 50 м2, со 2 соби, дневна и спална, се издава наместен комплет со нов мебел, нова кујна и апарати, машина, нова градба, греење на инвертер клима, бања , 1 балкон, на високо приземје,со висок степен на изолација.Станот се наоѓа на многу мирна локација за живеење, со […]

29873

Се издава стан во Тафталиџе 2 кај Мајски Цвет, поседува 60 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, се издава ПРАЗЕН, со кујна и апарати, машина за садови, балкон, бања, реновиран, сопствен паркинг, вселив веднаш…

29835

Се издавa нов стан во Тафталиџе 1 во Тцц Плаза, поседува 70 м2, со 3 соби, дневна и 2 спални, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, балкон, бања, машина за перење, ТВ, греење на парно, инвертер клима, нова градба, слободен паркинг, вселив веднаш…

29904

Се издава нов стан во Карпош-Тафталиџе кај Оселот, поседува 35 м2, 1 соба, гарсоњера, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, 1 бања, 1 балкон, инвертер клима, невселен досега, Паркинг, вселив веднаш.

29840

Се издава стан во Тафталиџе, кај Коменски поседува 45 м2, наместен комплет , поседува ДНЕВНА И ЗАСЕБНА КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство ВО КОЈА ИМА И КРЕВЕТ ЗА СПИЕЊЕ, бања, балкон, греење на парно, реновиран, слободен паркинг, вселив веднаш.

30157

Се издава нов стан во Тафталиџе, во близина кај Веро маркет, станот поседува 53 м2, со 2 соби, дневна и спална, комплет наместен со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати , машина за садови и перење, бањa, балкон, нова градба, греење на струја, клима инвертер, слободен паркинг, вселив ведна

30175

Се издава нова Куќа во Тафталиџе 2 во близина на Пазарот. Куќата е со површина од 240 м2 се издава 1 и 2 кат. 1 КАТ се состои од дневен салон , 2 децки соби, спална, кујна, балкон, 2 бањи, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, […]

30161

Се издава нов стан во Тафталиџе, во близина кај Млечен, станот поседува 50 м2, со 2 соби, дневна и спална, комплет наместен со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати , машина за перење, бањa, балкон, греење на струја и клима инвертер, слободен паркинг, вселив веднаш.

30053

Се издавa нов стан во Тафталиџе, кај Веро 2, станот поседува 45 м2, 2 соби, дневна и спална, се издава наместен со понов мебел, нова кујна комплетно опремена со сите апарати за домаќинство, греење на парно, клима, 1 балкон, 1 бања, машина за перење и машина за садови, вселив од 15 јули… цена- 300 евра […]