30026

Се издава нов деловен простор во Центар на булевар Климент Охридски, поседува 90 м2, 5 соби, се издава ПРАЗЕН со кујна, на приземје, греење на инвертер клима, 2 тоалети, двор, нова градба, слободен паркинг, вселив веднаш…

29522

Се ИЗДАВА куќа во Центар кај Универзална сала, се состои од приземје и 1 кат поседува 190 м2 со 4 соби, дневна и 3 спални, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на сопствено парно, клима, балкон, 2 бањи, паркинг, двор, вселив веднаш,

27257

Се издава нова куќа во Бардовци, поседува 400 м2, на 2 ката, 7 соби, на 1 кат има спална 2 бањи, работна соба, кујна, дневна и голема тераса. на 2 кат има 2 големи спални, една детска соба, купатило, дневна, кујна и тераса, греење на фенкољери, плац од 860 м2, клима, куќата се издава ПОЛУНАМЕСТЕНА, […]

29035

Се издава цела куќа во Тафталиџе 2, позади школото Братство, куќата поседува 164 м2 и дворна површина од 400 м2, 4 соби, дневна и 3 спални, се издава наместен со нов мебел, нова кујна опремена со сите потребни апарати за домаќинства, греење на струја, клима, 2 бањи, машина за перење, 3 балкони, клима, ГАРАЖА ПЛУС […]

29643

Се ИЗДАВА куќа на Водно, се состои од приземје и 1 кат, поседува 231 м2 со 5 соби, дневна и 4 спални, со дворна површина од 260 м2, се издава наместена со мебел има опција да се издаде и празна со нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на парно или […]

29437

Се издава во куќа стан во центар во близина на ОУ Песталоци, станот поседува 2 спални ,зградата нема лифт и се наога на 3 кат , 60м2 , со греење на струја со клима,станот е луксузно наместен во мирен дел на градот, вселив веднаш…

29238

Се издава нов стан во Дебар Маало, станот поседува 40 м2, со 1 соба, гарсоњера, наместен комплетно со мебел, КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, балкон, машина за перење, греење на струја, инвертер клима, вселив веднаш…

29195

Се  издава стан во Козле, спроти Веро , поседува 80 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, комплетно наместен со понов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на парно, клима, машина за перење, бања, балкон, слободен паркинг, вселив од 1 март..

29005

Се ИЗДАВА Куќа во Волково, кај Картингот, поседува 110 м2 со 3 соби, со дневна и 2 спални, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на струја, клима, камин, 2 балкона и двор, бања, подрум, паркинг, вселива веднаш…

28725

Се издава куќа во Центар, Маџир Маало, со вкупна површина од 260 м2 на земјиште од 314 м2, од кои на 1 и 2 кат е семејно домување и сутерен кој во моментов се користи како деловен простор, а дополнително има и мала гостинска куќа во дворот. Куќата е целосно опремена со апарати за домаќинство […]