27714

Се издава нов кат од Куќа во Козле, кај Министерство за Економија, поседува 100 м2 со 4 соби, со дневна и 3 спални, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, греење на парно, клима, 2 големи балкони, 2 бањи, во мирен дел на населбата […]

27148

Се издава нов стан во КУЌА во Тафталиџе 1 , кај Нова, поседува 75 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, се издава наместен со нов мебел, нова кујна, греење на клима, балкон, слободен паркинг, вселив веднаш…

26746

Се  издава нов стан во куќа во Црниче, над Мвр, станот е 65 м2,со 2 соби, дневна и спална, наместен комплетно со нов мебел, греење на струја, клима, нова КУЈНА, комплетно опремена со сите нови потребни апарати за домаќинство, машина за садови, реновиран комплет, балкон, купатило, паркинг, вселив веднаш..

26696

Се издава нов кат од куќа во Козле , кај Канела, поседува е 80 м2, со 3 соби, дневна и 2 спални, комплетно наместен со нов мебел, нова КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство,греење на панели и клима, балкон, бања, паркинг место, двор, вселив веднаш

26697

Се издава нов кат од куќа на Водно , кај Тинекс, поседува е 80 м2, со 3 соби, дневна и 2 спални, комплетно наместен со нов мебел, греење на парно, клима,нова КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, балкон, бања, слободен паркинг, мирна и тивка околина, двор од 800м2, вселив веднаш…

25611

Се издава нов стан во куќа во Центар кај Буњаковец, поседува 100 м , 4 соби, дневна и 3 спални, наместен комплет со нов мебел, засебна кујна комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за садови,  2 бањи, балкон, греење на сопствено парно, клима, понова градба, паркинг, вселив веднаш.

24325

Се издава нов кат од КУЌА во Тафталиџе во близина на Гимназија Нова, поседува 130 м2, 4 соби, наместена со нов мебел, дневна и 3 спални, клима. 2 балкони, бања, нова КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство,машина за перење, двор, паркинг, посебен влез,подрум, вселива веднаш..

25658

Се издава луксузен кат од куќа во Жданец, поседува 130 м2, 4 соби, дневна и 3 спални соби, на приземје со двор, 2 бањи, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство,машина за перење, kлима, греење на парно, паркинг,голем ДВОР, БАЗЕН, отворен поглед, вселив веднаш….

23664

Се издава кат од куќа во Црниче, над Света Петка, наместен со нов мебел, поседува 110 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, нова кујна, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, машина за садови, машина за сушење, клима, 2 бањи, греење на сопствено парно, приватен паркинг, има прекрасен двор, вселив […]

21399

Се издава нов кат од куќа во Козле kaj Германска Амбасада, поседува 75 м2, 2 соби, конфорна дневна и конфорна спална,комплетно наместен со нов и луксузен мебел ,нова кујна комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, клима, реновиран комплет, сопствен паркинг, бања, тераса, вселив веднаш.