29593

Се  издава нов стан во Карпош 2 кај Мида, Поседува : 125 м2 Приемен дел 4 канцрларии Конференциска соба 3 бањи балкон 2 гаражни места се издава ПРАЗЕН со кујна, плакар и биро, греење на фенкољери, клима, нова градба, вселив од 1 април…

28298

Се издава нов деловен простор во Центар во влезот на здружение за возачи, поседува 170 м2, 7 соби, се издава празен, со два посебни влезови, една конференциска соба, чајна кујна, со апарати, клими во секоја соба, 2 бањи, слободен од 1 ноември.

28683

Се издава нов стан во Центар позади Рамстор кај Diamond Mall, Станот е 40 м2, 2 соби, се издава ПОЛУНАМЕСТЕН , со кујна и апарати, маса и кревет, машина, клима, балкон, бања, на 1 кат со лифт, греење на парно, клима, нова градба, паркинг, ИДЕАЛЕН Е ЗА ДЕЛОВЕН, вселив веднаш.

28644

Се издава стан за деловен простор во Центар, Буњаковец, станот поседува 100 м2, со 3 соби, се издава празен, греење на струја, клима, бања, вселив веднаш.

28642

Се издава нов стан во Центар до Народна бакна, поседува 69 м2, 3 соби, 1кат со лифт, се издава наместен со нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, греење на парно, деловен простор, вселив веднаш.

28622

Се издава наместен стан со канцеларски мебел наменет за деловен простор во Центар позади Универзална, поседува 130м2, 3 соби, има 2 помали канцеларии и океански простор, мала кујна и вц, греењето е на парно, има Лан мрежа за сервер конекции, паркинг преку поц, 3 клими, вселив веднаш.

28612

Се издава празен стан во Центар во близина на Соборен Храм, станот е со површина од 65 м2, со 3 соби, 2кат со лифт, греење на струја, балкон, бања, нова градба, вселив веднаш.

28299

Се издава стан во Карпош 3, Лептокарија кај Окта, поседува 60 м2, 3 соби, 2 простории плус отворен океански дел за 4 бироа, се издава ПРАЗЕН со чајна кујна, бања,греење на парно, клима, нова градба,слободен паркинг, вселив веднаш.

28458

Се издавa нов деловен простор во Центар спроти Универзална, станот поседува 45 m2, со 2 соби, се издава празен, бања, клима, нова градба, балкон, вселив од 1 декември.

28207

Се издава деловен простор во Центар kaj Католичка Црква, со површина од 145 м2, со 2 простории, деловниот е дуплекс, греење на струја, со 2 инвертер клими, се издава празен, со 3 бањи, на приземје, вселив веднаш.