27701

Се издава деловен простор во Центар kaj Универзална Сала, 130 м2, 3 соби, дневна океански простор и 2 одвоени простории, кујна и канцелариски мебел, нова градба, 3 клима уреди, ЛАН мрежа за сервер конекции, греење на парно, 2 балкони, вселив… Во цената се вклучени сметките за парно, вода, комунална хигиена и куќен совет, се плаќа […]

27605

Се издавa празен деловен простор во Центар кај Државна болница, поседува 60 м2, 3 соби , опремена кујна , инвертер клима, француски прозори, бања, вселив веднаш…

27065

Се издава нов деловен простор во Центар кај Универзална Сала, со големина од 200 m2. Со 5 соби, на 2 спрат, греење на сопствено парно, клима, се издава ПРАЗЕН , со балкон, 2 ПАРКИНГ МЕСТА, вселив веднаш…

26407

Се издава ексклузивен опремен канцелариски простор во Влае од 2 ката по 248 м2 или вкупно 496 м2. Постои можност да се изнајмат и одделно. Опремени се со нови бироа и столици за 34 работни позиции, сет елементи за акустична изолација, централна климатизирани простории со вентилација и парно греење, комплет мрежа CAT.6 со LeGrand подни […]

27052

Се издава ОДЛИЧЕН деловен простор во Тафталиџе, во Олимпико, поседува 90 м , 4 простории, се издава ПОЛУНАМЕСТЕН со канцелариски мебел, со бања, слободен паркинг, вселив веднаш…

26364

Се издава деловен простор на одлична локација во Скопје, Кисела Вода кај Станицата за Технички Проблем. Деловниот простор има вкупна корисна површина од 140m2. 3 простории, на приземје, со греење на парно, нова градба, наместен со канцелариски мебел. Се работи за модерен деловен простор совршен за канцелариско работење со рецепција (приемно одделение), две посебни канцеларии, […]

25645

Се издава нов деловен во Карпош 3 позади City Mall, на сам булевар, поседува 94 м2, Океански простор , се издава празен , во нова градба, со 2 паркинг места,има опција да се изнајми и магацински простор од 20м2, вселив веднаш.

25670

Се изнајмува деловен простор со големина од 65m2. 2 соби, едната е океански простор и уште една помала, има и бања, кујна,, Сместен е во деловен објект со лифт на втор спрат,лоциран во строгиот центар од градот, спроти Национална опера и балет веднаш позади зградата на А1 во адвокатската уличка, клима. вселив веднаш.

24804

Се издава деловен простор во Дебар Маало, , поседува 25 м, 1 соба, се издава празен, нова градба , бања, на високо приземје, има и подрум, вселив веднаш.

24268

На понуда деловен простор за издавање, во општина Карпош, на бул. 8 ми Септември веднаш до автосалонот на Тојота. Деловниот простор е целосно и темелно реновиран во 2021 година по сите стандарди. Отворен, океански концепт што овозможува понатамошна адаптација по желбите на закупецот доколку е потребно. Просторот е со површина од  400м2, со конфигурација приземје […]