A 019

ДАРМА ДОМА ви нуди нови деловни простори за изнајмување во деловен објект, со вкупна површина од 6500м2. Објектот располага со сопствен кафе бар и со roof top. Деловните простори се лоцирани на приземје, први и втори кат и се со површина од 1000м2 по кат и магацински дел со палетарен систем лоциран на второ подземно […]

27257

Се издава нова куќа во Бардовци, поседува 400 м2, на 2 ката, 7 соби, на 1 кат има спална 2 бањи, работна соба, кујна, дневна и голема тераса. на 2 кат има 2 големи спални, една детска соба, купатило, дневна, кујна и тераса, греење на фенкољери, плац од 860 м2, клима, куќата се издава ПОЛУНАМЕСТЕНА, […]

29615

Се издава Репрезентативен Деловен Простор во Центар, позади т.ц.Буњаковец. – Површина од 250м2 – 2 купатила – Кујна – Приземје – Наместен Се простира на 2 нивоа – прво ниво- сала за состаноци и архива, конференциска соба,мала канцеларија менаџерска – второ ниво- канцеларии

29230

Се издавa нов деловен простор во Центар, кај Градски ѕид, станот поседува 300 m2, на 1ви кат, се издава празен, греење на парно, бањи, паркинг, вселив веднаш…

26867

Се издава нов деловен простор на одлична локација во Скопје, во Автокоманда кај Еаst Gate. Деловниот простор има вкупна корисна површина од 180 m2. СО 6 простории, со греење на струја, нова градба, со 2 паркинг места, вселив веднаш..

29258

Се издавa нов деловен простор во Кисела Вода, Шампионче, станот поседува 230 m2, на високо приземје, со 7 простории, греењето е на струја, клима, се издава празен или наместен со канцелариски мебел, 2 тоалети, балкон, 2 паркинг места во гаража, вселив веднаш…

28937

Се  ИЗДАВА 1 и 2 кат oд куќа во Пржино, Првиот кат поседува 130 м2 со 4 соби, дневна и 3 спални, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на сопствено парно, клима, 2 балкона, 2 бањи, клима, паркинг, A 2 кат поседува 90m2, 3 соби, […]

28298

Се издава нов деловен простор во Центар во влезот на здружение за возачи, поседува 170 м2, 7 соби, се издава празен, со два посебни влезови, една конференциска соба, чајна кујна, со апарати, клими во секоја соба, 2 бањи, слободен од 1 ноември.

28494

Се издава стан во Центар, спроти УЈП, Станот е 140 м2, со 6 соби, кујна, 1 кат со лифт, се издава ПРАЗЕН, со бироа, греење на парно, 2 балкона, бања, вселив веднаш.

28438

Се издава стан во Центар, кај АМСМ, Станот е 123 м2, со 6 соби, кујна, 4 канцеларии плус пријавница, се издава ПРАЗЕН, греење на парно, клима, балкон, 2 бањи, клима, вселив веднаш.