29482

Се издава спрат од куќа на 2 кат, во Дебар Маало, поседува 150 м2, 5 соби, дневна и спална, бања, парно, клима, балкон, се издава полунаместен, вселив веднаш..

29507

Се издава полунаместен луксузен стан во Козле, во близина на Германска Амбасада, поседува 140 м2, 5 соби, дневна и 3 спални, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на сопствена топлотна пумпа, клима, машина за перење, 2 бањи и 1 гостински тоалет, балкон, вселив веднаш…

29643

Се ИЗДАВА куќа на Водно, се состои од приземје и 1 кат, поседува 231 м2 со 5 соби, дневна и 4 спални, со дворна површина од 260 м2, се издава наместена со мебел има опција да се издаде и празна со нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на парно или […]

29224

Се издава стан во Населба Хром, Располага со 113 м2, 5 соби, 3ти кат со лифт, 2 бањи, 2 балкона, СЕ ИЗДАВА празен, со греење на струја, клима, слободен паркинг, невселуван досега, вселив веднаш…

29326

Се издава нов стан во Tафталиџе, 1, станот поседува 160 м2, со 5 соби, дневна и 4 спални, се издава ПОЛУНАМЕСТЕН, греење на парно, 3 бањи, 2 балкона, слободен паркинг, нова градба, вселив веднаш.

28716

Се издава куќа во Илинден, населба Јака, поседува 200м2, 5 соби, дневна и 4 спални, СЕ ИЗДАВА НАМЕСТЕН со нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, инвертер клима, 2 бањи, двор од 600 м2, 4 балкони, вселив веднаш…

28688

Се издавa празен стан во Центар, кај Беко, станот поседува 150 м2, со 5 соби, балкон, греење на струја, клима, наменет за деловен простор, 2 бањи, ГАРАЖА, вселив веднаш.

28697

Се издава нов кат од куќа во Козле, станот поседува 150 м2, 5 соби, дневна и 4 спални, наместен комплетно со нов мебел, нова КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, 2 бањи, балкон, двор, греење на струја, паркинг, вселив веднаш.

A 007

Се продава стан во Црниче, со површина од 99 м2, 4 соби и 1 просторија за гардеробер, одличен распоред, комплет опремена кујна и електрични апарати, гардеробер во едната просторија и проточен бојлер, сопствено парно на струја и инвертер клима, подземен паркинг простор

A 004

Се продава стан со галерија, во нова градба 2023, ИМОТЕН ЛИСТ, невселен до сега, во Тафталиџе 1 (кај Млечен), 145 м2, пространа дневна со кујна, светол стан, на првото ниво има и 3 спални соби, 1 гостински тоалет и бања, а на второто ниво спална соба, бања и одличен балкон со поглед према Водно. Има […]