17838

Се издава ЛУКСУЗЕН стан во Центар кај МВР , спроти Diamond Mall, станот поседува 110 м2,4 соби, дневна и 3 спални соби, наместен комплетно со НОВ МЕБЕЛ,греење парно, нова КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење и садови, нова градба, 2 купатила, инвертер клима, балкон, ГАРАЖА, вселив веднаш…

30025

Се издава нов кат од куќа во Жданец, со површина од 120 м2, 4 соби, дневна и 3 спални, станот е наместен комплет со нов мебел, КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на струја, клима, балкон, 2 бањи, машина за перење, паркинг, вселив веднаш…

30014

Се ИЗДАВА нов луксузен кат од куќа во Козле, поседува 140 м2 со 4 соби, 3 спални и дневна, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на струја, на 1 кат , инвертер клима, 2 балкона, 2 бањи, машина за перење, двор, слободен паркинг, вселив веднаш….

29868

Се издава нов луксузен во Карпош 4 , кај Шартекс, комплетно реновиран, поседува 100 м2, 4 соби, дневна и 3 спални, станот е дуплекс, се издава наместен комплет со нов мебел, со 2 бањи, 2 балкони, греење на парно и 3 клими, нова кујна со апарати, машина за перење, понова градба, паркинг, вселив од 1 […]

29794

Се издава стан во Тафталиџе, кај Бутик Ефтинија поседува 105 м2 ,со 3,5 соби, на 2 кат , дневна и 3 спални , се издава наместен комплет, кујна со сите потребни апарати за домаќинство, машина,2 балкони, 2 бањи, слободен паркинг, вселив веднаш…

29782

Се  издава стан во Автокоманда, до пицерија Боними, поседува 90 м2, 4 соби, дневна и 3 спални, на 4 кат , лифт, комплетно наместен со нов мебел, засебна КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, 2 бањи, 1 балкон, греење на парно или струја, слободен паркинг, нова градба, дуплекс , невселуван досега, веднаш […]

29765

Се  издава нов стан во Центар , кулите во близина на гимназијата Јосип Броз Тито, поседува 85 м2,станот има дневна соба, кујна, 2 спални соби, балкон и 2 тоалети. , наместен комплeт со нов мебел, греење на парно, инвертер клима, засебна КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бањиа, балкон, машина за перење […]

29759

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов стан канцеларии во Аеродром, во Голден Арт, се издава комплетно наместен со нов канцелариски мебел, Поседува 117м2, 4 соби, нова кујна комплетно опремена со сите потребни апарати, клима, 2 балкона, 2 паркинг места, нова градба, вселив веднаш…

26399

Се издава нов стан во Центар, кај Монтенегро мебел, Станот е 85 м2, со 4 соби, дневна и 3 спални, се издава ПРАЗЕН , со греење на сопствено парно, балкон, 2 бањи, нова градба, ГАРАЖА, невселен до сега, вселив веднаш…

29520

Се  издавa празен реновиран стан во Дебар Маало, кај Министерство за култура, станот поседува 105 м2, 4 соби, 2 балкони, 1 бања, реновиран, се издава за канцеларии , со чајна кујна , 3 инвертери клими, и осветлување за канцеларија) (на прв спрат дел од куќа).Станот има две големи соби, голема конференциска сала, кујна, ходник згоден […]