30040

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов ПОЛУНАМЕСЕН стан во Дебар Маало, со две спални од 60 м2 на 3 кат со лифт, 1 тераса, клима, централно греење, комплет кујна со апарати, нова градба, Идеален е за канцелариски простор. Цена- 250 евра шифра 30040

30035

Се издава нов стан во Кисела Вода, kaj Веро, близу Центар. Станот е на 4 кат, со лифт, со површина од 65м2, 3 соби, ориентација југоисток, поглед кон Водно. Има дневна со кујна и трпезарија и излез на тераса, една соба со излез на тераса, втора соба, ходник, и купатило.Дополнително, објектот располага со градско парно, […]

29923

ДАРМА ДОМА ИЗДАВА нов стан во Аеродром, кај Тобако 2, поседува 60 м2 со 3 соби, со дневна и 2 спални ,наместен комплет со нов мебел, НОВА КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на парно, клима, машина за перење, 1 бања, балкон, нова градба, слободен паркинг, вселив од 1 Јуни… Цена: […]

30054

Се издавa нов стан во Aeродром, Тобако 2, станот поседува 84 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, се издава наместен со понов мебел, кујна комплетно опремена со сите апарати за домаќинство, греење на парно, клима, 2 балкона, 2 бањи, машина за перење, слободен паркинг, вселив од 1 јуни… цена- 450 евра шифра 30054

30060

Се издава нов ПРЕУБАВ стан во Центар, веднаш спроти Клиниката, поседува 60 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство машина за перење и садови, балкон, бања, инвертер клима , ИМА МОЖНОСТ ДА СЕ ИЗНАЈМИ И ГАРАЖА СО ДОПЛАТА, нова градба, […]

30039

Се издава нов стан во Аеродром, kaj Нова Железничка, со површина од 55 м2, со 3 соби, дневна и 2 спални, на 1 кат, со лифт, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА комлетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, балкон, инвертер клима, машина за перење, понова градба, слободен паркинг, вселив веднаш.

29989

Се издава стан во Карпош 4 до Тинекс, станот поседува 70 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, наместен комплет со нов мебел,нова КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за садови и перење, бања, балкон, греење на клима инвертер, нова градба, слободен паркинг, вселив од 1 мај..

29988

Се издавa нов стан во Центар, во Diamond Mall . Станот поседува 85 m2, 3 соби, дневна и 2 спални, 16 кат со лифт, греење на парно, инвертер клима, машина за садови и перење, балкон, 2 бањи, се издава наместен со нов мебел, нова градба, ГАРАЖА, НЕВСЕЛЕН ДО СЕГА, вселив веднаш..

30006

Се  издава стан во Центар kaj Универзална Сала, станот поседува 70 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, се издава ПРАЗЕН, греење на парно, балкон, бања, нова градба, вселив веднаш…

30001

Се издава нов луксузен стан на, поседува 100 м2, со 3 соби, дневна и 2 спални, наместен koмплет со нов мебел, ГАРДЕРОБЕР, нова КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на сопствено парно, балкон, 2 бањи, нова градба, инвертер клима, ГАРАЖА , вселив веднаш…