30149

Се издава нов стан во Аеродром, во Golden Art , станот поседува 40 м2, 2 соби, дневна и спална, наместен со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, балкон, бања, машина за перење, греење на парно, инвертер клима, нова градба, слободен паркинг, вселив од 1 Јуни.

30095

Се издава нов стан во Центар, на Рекорд, со површина од 55 м2, 2 соби, дневна и спална, наместен комплет со понов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, балкон, греење на парно, клима, реновиран, паркинг со картица, вселив веднаш.

30146

Се издава стан во Центар kaj Грчка Амбасада, станот поседува 40 м2, со 2 соби, дневна и спална, на високо приземје со лифт, наместен комплет , нова КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, греење на парно, клима, реновиран, машина, вселив веднаш.

30113

Се издава нов наместен стан во Кисела Вода во Расадник, станот поседува 45 м2, 2 соби, дневна и спална, наместен комплет со нов мебел, нова кујна со апарати, бања, инвертер клима, балкон, греење на клима, нова градба, слободен паркинг, вселив веднаш.

30171

Се издава нов стан во Кисела Вода-Расадник, во близина на Кит Го, поседува 30 м2, 2 соби, се издава наместен со мебел, со кујна со сите потребни апарати за домаќинство , бања, балкон, греење на клима, НОВА градба, слободен паркинг , вселив веднаш..

30051

Се издава стан во Кисела Вода, кај Тобако Томи. Станот е 47 м2, со 2 соби, дневна и спална, се издава празен со кујнски елементи, балкон, бања, слободен паркинг, вселив од 01.07.2024…

30053

Се издавa нов стан во Тафталиџе, кај Веро 2, станот поседува 45 м2, 2 соби, дневна и спална, се издава наместен со понов мебел, нова кујна комплетно опремена со сите апарати за домаќинство, греење на парно, клима, 1 балкон, 1 бања, машина за перење и машина за садови, вселив од 15 јули… цена- 300 евра […]

30056

Се издава стан во Центар, во близина на Песталоци, станот е 42 м2, со 2 соби, дневна и спална, наместен комплетно, греење на струја, клима, КУЈНА, комплетно опремена со сите нови потребни апарати за домаќинство, бања, балкон, вселив веднаш. цена- 380 евра шифра 30056

30055

Се издавa стан во Центар, кај кафич Котур, станот поседува 53 м2, 2 соби, дневна и спална, се издава наместен со мебел, кујна комплетно опремена со сите апарати за домаќинство, греење на струја, клима, 2 балкона, 1 бања, машина за перење, вселив веднаш… цена- 300 евра шифра 30055

30028

Се издавa нов стан во Центар кај Соборен Храм, станот поседува 50 м2, 2 соби, дневна и спалнa, се издава наместен со понов мебел, со машина за перење, нова кујна комплетно опремена со сите апарати за домаќинство, греење на парно, клима, бања, балкон, вселив веднаш…