28780

Се издавa стан во Порта Влае, станот поседува 60 м2, 6 кат со лифт, 2 соби, дневна и спална, се издава наместен со нов мебел, нова кујна опремена со сите апарати за домаќинства, бања, 2 балкона, слободен паркинг, вселив веднаш..

28764

Се издава нов стан во Црниче,во близина на Кам маркетот, поседува 65 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, нова КУЈНА опремена со сите апарати за домаќинство, приземје со двор, бања, инвертер клима, паркинг,вселив веднаш …

28763

Се издава нов стан во Центар на Јужен Булевар, со површина од 75 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, балкон, 2 бањи, греење на струја, подно греење, вселив веднаш…

28762

Се издавa нов стан во Центар- Капиштец во црвените кули, станот поседува 70 м2, 2 соби, комплет наместен со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, машина за перење, греење на парно, клима, балкон, паркинг со поц, вселив од 1 јануари…

28730

Се издава стан во Центар спроти зградата на Кјуби , станот поседува 50 м2, 2 соби, дневна и спална, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на парно, клима, машина за алишта и садови, бања, сопствен паркинг, вселив од 4 декември..

28753

Се издава нов стан во Ново Лисиче, позади Рамстор, станот поседува 50 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, се издава наместен комплет со мебел, КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, греење на парно, клима, балкон, бања, слободен паркинг, вселив од 1 јануари…

28751

Се издава стан во Карпош во зградата Елена Лука, поседува 50 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, наместен комплет со мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, балкон, машина за перење, греење на парно, клима, слободен паркинг, вселив од 01.01.2024…

28743

Се издавa нов стан во Аеродром-ЛИСИЧЕ КАЈ ЛИСА, станот поседува 65 m2, со 3 соби, со ДНЕВНА и 2 спални, се издава наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, бања, балкон, греење на парно, 3 клими, 2 ГАРАЖИ, машина за садови, 2 балкони, 1 бања, […]

28739

Се издава нов стан во Центар до Поштата, со површина од 50 м2, 2 соби, дневна и и спална, наместен комплет со нов мебел, нова засебна КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, балкон, бања, греење на парно, подрум, вселив веднаш…

28727

Се издавa нов стан во Центар- Капиштец во нова зграда, станот поседува 55 м2, 2 соби, комплет наместен со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, машина за перење, греење на парно, клима, балкон, нова градба, вселив веднаш..