30149

Се издава нов стан во Аеродром, во Golden Art , станот поседува 40 м2, 2 соби, дневна и спална, наместен со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, балкон, бања, машина за перење, греење на парно, инвертер клима, нова градба, слободен паркинг, вселив од 1 Јуни.

30095

Се издава нов стан во Центар, на Рекорд, со површина од 55 м2, 2 соби, дневна и спална, наместен комплет со понов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, балкон, греење на парно, клима, реновиран, паркинг со картица, вселив веднаш.

30146

Се издава стан во Центар kaj Грчка Амбасада, станот поседува 40 м2, со 2 соби, дневна и спална, на високо приземје со лифт, наместен комплет , нова КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, греење на парно, клима, реновиран, машина, вселив веднаш.

30113

Се издава нов наместен стан во Кисела Вода во Расадник, станот поседува 45 м2, 2 соби, дневна и спална, наместен комплет со нов мебел, нова кујна со апарати, бања, инвертер клима, балкон, греење на клима, нова градба, слободен паркинг, вселив веднаш.

30171

Се издава нов стан во Кисела Вода-Расадник, во близина на Кит Го, поседува 30 м2, 2 соби, се издава наместен со мебел, со кујна со сите потребни апарати за домаќинство , бања, балкон, греење на клима, НОВА градба, слободен паркинг , вселив веднаш..

30109

Се издава одличен деловен простор во Кисела Вода кај Рампа во Зградата на Илинден, деловниот поседува 17 м2, се издава ПРАЗЕН , во нова градба, слободен паркинг, вселив веднаш…

17838

Се издава ЛУКСУЗЕН стан во Центар кај МВР , спроти Diamond Mall, станот поседува 110 м2,4 соби, дневна и 3 спални соби, наместен комплетно со НОВ МЕБЕЛ,греење парно, нова КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење и садови, нова градба, 2 купатила, инвертер клима, балкон, ГАРАЖА, вселив веднаш…

30040

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов ПОЛУНАМЕСЕН стан во Дебар Маало, со две спални од 60 м2 на 3 кат со лифт, 1 тераса, клима, централно греење, комплет кујна со апарати, нова градба, Идеален е за канцелариски простор. Цена- 250 евра шифра 30040

29923

ДАРМА ДОМА ИЗДАВА нов стан во Аеродром, кај Тобако 2, поседува 60 м2 со 3 соби, со дневна и 2 спални ,наместен комплет со нов мебел, НОВА КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на парно, клима, машина за перење, 1 бања, балкон, нова градба, слободен паркинг, вселив од 1 Јуни… Цена: […]

29970

Се издава нова гарсоњера во Козле, спроти Веро маркет,станот поседува 30 м2, 1 соба, дневна и спална, комплетно наместен со нов мебел ,нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, греење на парно, клима, бања, слободен паркинг. Слободна од 01 мај.