Description

Се продава куќа во Ново Село, општина Ѓорче Петров – Скопје, со површина од 144 м2 станбена површина, вкупно 6 соби, купатило, кујна, 2 балкони, подрум, деловен одвоен простор на главна улица со површинa од 76 м2 и одлично дворно место од 1848 м2. Чист имотен лист
Постои можност да се купи само куќата без деловниот простор кој што има плус 500 м2 дворно место.

Цена:
90 000 евра комплет
70 000 евра без деловниот простор и дворното место од 500 м2

ГАЛЕРИЈА

Detail

 • Contact name Real Estate DARMA DOMA
 • Contact phone 078219508
 • Type Куќа
 • Sold No
 • Contract Sale
 • Status Достапно
 • ЛокацијаНово Село (Ѓорче Петров)
 • Home area144 Квадрати
 • Rooms6
 • Купатила1

Amenities

 • Балкон
 • Клима

Position

Transportation
Supermarket
Schools
Library
Pharmacy
Hospital

Similar properties