Description

Се издава деловен простор во близина на EAST GATE, во нова деловна зграда на одлична локација. Деловниот простор се наоѓа на 3 ти кат,  лифт, систем за грееење/ладење, океан простор. На самиот влез во деловната зграда има приемен  пулт со рецепција. Веднаш вселив…

цена: 9 евра/м2

ГАЛЕРИЈА

Detail

 • Contact name Real Estate DARMA DOMA Skopje
 • Contact phone 078219508
 • Type Деловен простор
 • Sold No
 • Contract Rent
 • Status Достапно
 • ЛокацијаАвтокоманда
 • Home area141 Квадрати
 • Купатила1

Amenities

 • Балкон
 • Клима

Position

Transportation
Supermarket
Schools
Library
Pharmacy
Hospital

Similar properties

209 Квадрати
1
Real Estate DARMA DOMA Деловен простор
184 Квадрати
1
Real Estate DARMA DOMA Деловен простор