Се издавa нов луксузен стан во Аеродром, во Урбан Гарден, станот поседува 40 m 2, 2 соби, на 6 кат, лифт, се издава наместен со нов мебел, нова КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, бања, балкон, нова градба, ПАРКИНГ, вселив ОД 11 ЈУЛИ…