Се  издава нов стан во Карпош 4 во Антико, поседува 60 м2, 2 соби, дневна и спална, се издава наместен комплет со понов мебел, со бања, балкон, греење на парно и клима, нова кујна со апарати, слободен паркинг, машина за перење, вселив од 5 Април