Се издавa нов стан во Аеродром, кај Поликлиника Јане Сандански, станот поседува 60 м2, со 3 соби, дневна и 2 спални, комплет наместен со нов мебел , нова кујна комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за садови, машина за перење, бања, балкон, инвертер клима, тв, нова градба, ГАРАЖА, вселив од 01.04