Real Estate Agency
мени
EnglishMacedonian
EnglishMacedonian

Локација: Карпош 4

Facebook
Twitter
LinkedIn

На понуда деловен простор за издавање, во општина Карпош, на бул. 8 ми Септември веднаш до автосалонот на Тојота. Деловниот простор е целосно и темелно реновиран во 2021 година по сите стандарди. Отворен, океански концепт што овозможува понатамошна адаптација по желбите на закупецот доколку е потребно. Просторот е со површина од  400м2, со конфигурација приземје и кат, но може да се закупи и само дел од истиот, односно 200 м2. Секој од нив со посебен влез, посебно ел. броило посебни тоалети и помошни простории. Просторот има 10 (односно 5 ако се закупи половина од просторот) греење на струја, оптика од Телеком, двор, клима, вселив веднаш.

Цена -1100 евра за 200 м2

Цена -1600 евра за 400 м2

Код на недвижност: 24268

Соби
Бањи
2
Спрат
Приземје
Паркинг
+ 3 паркинг места
Лифт
Не
Опременост
Празен
Квадратура
200 m²
Балкони
Греење
Струја
Подрум
Соби
Бањи
2
Спрат
Приземје
Паркинг
+ 3 паркинг места
Лифт
Не
Опременост
Празен
Квадратура
200 m²
Балкони
Греење
Струја
Ориентација
Исток
Подрум

Заинтересирани сте за оваа недвижност ?

За да закажете состанок или да добиете понуда, ве молиме пополнете ја следната форма:

ГАЛЕРИЈА