Real Estate Agency
мени

Локација: Тафталиџе 1

Facebook
Twitter
LinkedIn

Дарма Дома агенција издава празна куќа во Тафталиџе, во близина на супермаркетот Веро 2. Улицата Атинска е вовлечена во населбата, со многу зеленило и мир, без сообраќајни гужви. Вкупна површина на куќата е 320 м2, плус тераси е 240 м2. Покрај куќата и позади има градина од околу 140 м2. Пред куќата има индивидуален паркинг простор за две возила, плус две возила на тротоарот. Од задната страна на дворот се најдува јавен паркинг за повеќе возила како и паркингот на Супермаркет Веро во близина.
Куќата се состои од вкупно 11 простории и е погодна и прилагодена за канцеларии – деловен простор.
Ориентирана е Север-Југ, со главен влез на први кат и фасада кон Исток. Постојат и два влеза на приземјето, еден од источната страна и еден од северната – улична страна.
Од Западната страна е заштитена со дуплекс, симетрична куќа.
куќата е градена сеизмички, по сите градежни стандарди. Има приклучок и користи градски систем за централно греење. Во сите простории инсталирани се клима уреди.
Материјалите употребени за градба се трајни и прва класа; армирано-бетонска конструкција, мермери, храстов паркет, завршни зидови и друго. Во дневната соба (бр.4) на први кат има камин кој е во функција и обложен .
Дворот е озеленет со неколку зимзелени дрва, жбунови и трева. Кон соседите е насадена и негувана жива ограда.
На трети кат – поткровје се најдува наполно блиндирана просторија (бр. 6) за чување на докумантација и драгоцености. Интерно се поставени кабли (кои не се видливи) низ сите простории за поврзување на компјутерски систем во една целина, со помош на сервер. Каблите се од типот KAT 6. Вградена е мрежа за алармен систем, надворешно рефлекторско осветлување и блиндирани влезни врати. Трите санитарни јазли се преуредени и прилагодени како за деловен простор.
Евентуални дополнувања на содржините се можни, во договор со сопственикот и закупувачот.

Код на недвижност: 24078

Соби
6+ соби
Бањи
3
Спрат
Приземје
Паркинг
+ 3 паркинг места
Лифт
Не
Опременост
Празен
Квадратура
560 m²
Балкони
3
Греење
Струја
Подрум
Не
Соби
6+ соби
Бањи
3
Спрат
Приземје
Паркинг
+ 3 паркинг места
Лифт
Не
Опременост
Празен
Квадратура
560 m²
Балкони
3
Греење
Струја
Ориентација
Исток
Подрум
Не

Заинтересирани сте за оваа недвижност ?

За да закажете состанок или да добиете понуда, ве молиме пополнете ја следната форма:

ГАЛЕРИЈА