Се издавa нов луксузен стан во Аеродром во Мичурин кај Блаже Конески, станот поседува 100 м2, 4 соби, дневна и 3 спални, комплет наместен со нов мебел, нова кујна комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за садови, машина за перење, балкон. 2 бањи, греење на парно, инвертер клима, нова градба, 2 ПАРКИНГ МЕСТА ВО ГАРАЖА.