28254

Се издава нов наместен стан во Капиштец спроти Зебра, Станот поседува 85 м2, 4 соби, 2 бања, балкон, наместен со нов мебел, машина за перење, 12 кат со лифт, Вселив веднаш..

27699

Се  издава нов стан во Козле кај Гоце Студенскиот, станот поседува 80 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, наместен комплетно со нов мебел, нова КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, бања, балкон, греење на инвертер клима, ГАРАЖА, вселив веднаш….

28234

Се нов луксузен стан во Козле, поседува 70 м2 со 3 соби, со дневна и 2 спални, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, греење на сопствено парно, клима, балкон, бања, нова градба, САУНА, ТЕРЕТАНА, ГАРАЖА, вселив пд 20 октомври….

28236

Се  издавa НОВ стан во Аеродром kaj Тобако 2, станот поседува 65м2, 3 соби, дневна и 2 спални, комплет наместен со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, 2 балкони, нова градба, ГАРАЖА , вселив веднаш…

24602

Се  издава луксузен стан во Тафталиџе кај Нова, поседува 45 м2, 2 соби, дневна и спална, се издава наместен со нов мебел, нова кујна, во нова градба, греење на парно, инвертер клима, балкон, вселив веднаш..

28083

Се издава нов стан во Центар kaj Монтенегро, станот поседува 85 м2, со 3 соби, наместен комплет со нов мебел , нова КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство,машина за перење, клима, 3 кат, лифт, греење на аопствено парно, 2 бањи, балкон, нова градба, ГАРАЖА, вселив веднаш…

28066

Се  издава стан во ТАФТАЛИЏЕ, станот поседува 65 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, празен, нова КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, клима инвертер, нова градба, 2 балкона, вселив веднаш….

28055

Се  издава нов стан гарсоњера во Карпош 3 kaj City Mall, поседува 35 м2, 1 собa, наместен комплет со нов мебел,нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, бања, балкон, греење на парно, инвертер клима, нова градба, паркинг, вселив вeднаш…

28081

Се  издава нов стан во Центар kaj Бугарска Амбасада, станот е 85 м2, со 3 соби, дневна и 2спални, наместен комплет со нов мебел, машина за перење, греење на парно, клима, нова КУЈНА, комплетно опремена со сите нови потребни апарати за домаќинство, бања, балкон, греење на парно, клима, СОПСТВЕН ПАРКИНГ, вселив од 1 октомври…

28080

Се издава стан во Кисела Вода кај Оса , поседува 50 м2, 2 соби, дневна и спална, комплетно наместен, КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, балкон, греење на парно, слободен ПАРКИНГ, вселив веднаш…