А 001

Се продава куќа во Ново Село, општина Ѓорче Петров – Скопје, со површина од 144 м2 станбена површина, приземје + 1 кат, вкупно 6 соби, купатило, кујна, 2 балкони, подрум и одлично дворно место од 1348 м2. Чист имотен лист