28083

Се издава нов стан во Центар kaj Монтенегро, станот поседува 85 м2, со 3 соби, наместен комплет со нов мебел , нова КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство,машина за перење, клима, 3 кат, лифт, греење на аопствено парно, 2 бањи, балкон, нова градба, ГАРАЖА, вселив веднаш…

28066

Се  издава стан во ТАФТАЛИЏЕ, станот поседува 65 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, празен, нова КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, клима инвертер, нова градба, 2 балкона, вселив веднаш….

28055

Се  издава нов стан гарсоњера во Карпош 3 kaj City Mall, поседува 35 м2, 1 собa, наместен комплет со нов мебел,нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, бања, балкон, греење на парно, инвертер клима, нова градба, паркинг, вселив вeднаш…

28081

Се  издава нов стан во Центар kaj Бугарска Амбасада, станот е 85 м2, со 3 соби, дневна и 2спални, наместен комплет со нов мебел, машина за перење, греење на парно, клима, нова КУЈНА, комплетно опремена со сите нови потребни апарати за домаќинство, бања, балкон, греење на парно, клима, СОПСТВЕН ПАРКИНГ, вселив од 1 октомври…

28080

Се издава стан во Кисела Вода кај Оса , поседува 50 м2, 2 соби, дневна и спална, комплетно наместен, КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, балкон, греење на парно, слободен ПАРКИНГ, вселив веднаш…

28054

Се  издавa нов стан во Аеродром-Мичурин кај Рулет близу Железничка, станот поседува 45 m 2, со 2 соби, на 1 кат со лифт, се издава наместен комплет со понов мебел, нова КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на парно, клима, машина за перење, бања, балкон, слободен паркинг, идеално за пар или самци, […]

28079

Се издава нов стан во Аеродром-Мичурин кај Стокомак, станот поседува 65 м2, со 3 соби, дневна и 2 спални, комплет наместен со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати , машина за садови, 2 бањи, балкон, нова градба, греење на сопствено парно, клима инвертер, машина за перење , слободен паркинг, вселив веднаш…

28064

Се издава нов стан во Дебар Маало кај Кино Карпош, станот поседува 30 м2, со 1 соба, наместен комплетно со нов мебел, нова КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, балкон, машина за перење, греење на парно, клима, нова градба, вселив веднаш…

27937

Се издавa гарсоњера во Тафталиџе 1 kaj Веро, поседува 35 м2 , со 1 соба, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, греење на парно, клима, балкон, бања, слободен паркинг, вселив веднаш…

28055

Се издава нов стан гарсоњера во Карпош 3 kaj City Mall, поседува 35 м2, 1 собa, наместен комплет со нов мебел,нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, бања, балкон, греење на парно, инвертер клима, нова градба, вселив веднаш…