30001

Се издава нов луксузен стан на, поседува 100 м2, со 3 соби, дневна и 2 спални, наместен koмплет со нов мебел, ГАРДЕРОБЕР, нова КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на сопствено парно, балкон, 2 бањи, нова градба, инвертер клима, ГАРАЖА , вселив веднаш…

28185

Се издава луксузно опремен стан на Водно, во комплексот Panorama Residence на Водно со прекрасен поглед. Комплексот е од затворен тип со 24 часа чуварско надгледување, поседува 50 м2, со 2 соби, дневна и спална, СЕ ИЗДАВА наместен со нов мебел, со нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на клима […]

29643

Се ИЗДАВА куќа на Водно, се состои од приземје и 1 кат, поседува 231 м2 со 5 соби, дневна и 4 спални, со дворна површина од 260 м2, се издава наместена со мебел има опција да се издаде и празна со нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на парно или […]

29698

Дарма Дома издава нов стан на Водно, кај Олимписко село, станот е со површина од 125 м2, 4 соби, дневна и 3 спални, станот е наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на струја, клима инвертер, машина за садови и за перење, 2 балкона, 2 бањи, […]

29625

Се  издава нов луксузен стан на Водно, во комплекс Панорама , поседува 50 м2, 2 соби, дневна и 1 спална, наместен комплет со нов мебел, нова кујна со сите потребни апарати за домаќинство, клима, балкон, бања, нова градба, паркинг со рампа, вселив веднаш…

29442

Се издава нов стан на Водно, поседува 160 м2, 4,5 соби, дневна и 3 спални со посебни бањи, наместен со нов мебел, нова кујна со сите потребни апарати за домаќинство, инвертер клими во секоја соба, 2 балкони од кои едниот балкон со отворен поглед на Скопје , 3 бањи и 1 гостински тоалет, нова градба, […]

29390

Се  издава нов луксузен стан на Водно, во Панорама Резиденс, поседува 75 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, наместен комплет со нов мебел, нова кујна со сите потребни апарати за домаќинство, клима, балкон, бања, нова градба, 24 часовен надзор, вселив веднаш…

29100

Се издава нов стан на на Долно Водно, близу Центар, позади Фиш ресторанот, поседува 80м2, 3 соби, дневна и 2 спални, наместен со нов мебел, нова кујна со сите потребни апарати за домаќинство, греење на парно, балкон, бања, паркинг, вселив веднаш…

29272

Се издава нов стан на Водно, баба Цана, станот поседува 40 м2, , со 2 соби, дневна и спална, комплетно наместен со нов мебел ,нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на струја, клима, балкон, вселив веднаш…

29286

Се издава нов стан на Водно, поседува 60м2, 3 соби, дневна и 2 спални, наместен со нов мебел, нова кујна со сите потребни апарати за домаќинство, клима, балкон, бања, нова градба, греење на инвертер клима, слободен паркинг, вселив веднаш.