30235

Се издавa нов стан во Ново Лисиче спроти Џевахир , станот поседува 54м2, 2 соби, 2 кат, дневна и спална, наместен со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, балкон, бања, греење на сопствено парно, клима,, гаража, вселив од 1 Јуни…

30186

Се издава нов стан во Ново Лисиче кај Фон, станот поседува 45 м2, 2 соби, дневна и спална, се издава наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, балкон, бања, греење на инвертер клима, нова градба, ГАРАЖА, вселив веднаш.

30185

Се издава нов стан во Ново Лисиче кај Фон, станот поседува 40 м2, 2 соби, дневна и спална, се издава наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, балкон, бања, греење на инвертер клима, нова градба, слободен паркинг, вселив веднаш.

29783

Се  издава наместена гарсоњера во Ново Лисиче кај Авиончето , станот поседува 51 м2, 1.5 соба, се издава наместен комплет , КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, со сопствен заграден двор , 1 бања, греење на клима, слободен паркинг, вселив веднаш…

29758

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов наместен стан во Ново Лисиче, кај салонот на Мерцедес , Станот поседува 65 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, на приземје , лифт, кујна опремена со сите потребни апарати за домаќинство, 2 бањи, клима, греење на струја, сопствен паркинг, Вселив од 01.04.2024…

29694

Се издава нов стан во Лисиче, кај последна 5ка, станот поседува 36 м2, 1 соба, гарсоњера, комплетно наместен со нов мебел ,нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, бања, нова градба, слободен паркинг, вселив веднаш…

29703

Се издава нов стан во Ново Лисиче кaj Салонот за Мерцедес, станот поседува 50 м2, 2 соби, дневна и спална, се издава наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, балкон, бања, греење на парно, клима, нова градба, гаража, вселив од 1 АПРИЛ…

29486

Се издава наместен стан во Ново Лисиче, спроти ОУ Лазо Ангеловски, станот поседува 55 m2, со 2 соби, се издава наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина перење, бања, балкон, сопствен паркинг, греење на парно, клима, нова градба, вселив веднаш…

29563

Се издава нов стан во Ново Лисиче последна 5 ка, станот поседува 50 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, се издава наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, балкон, бања, греење на парно, клима, нова градба, гаража, вселив од 1 АПРИЛ…

29621

Се издавa реновиран стан во Ново Лисиче, кај Ројал Бургер, станот поседува 37 m2, 1,5 соби, дневна и кујна со трпезарија, се издава наместен , на 9 кат, лифт, бања, балкон, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, слободен паркинг, не е дозволено домашни миленици , вселив веднаш…