30159

Се издава нов стан во Мичурин, до паркот, станот поседува 5 м2, со 2 соби, дневна и спална, комплет наместен со мебел, КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати , машина за перење, бањa, балкон, греење на стуја, клима, слободен паркинг, вселив веднаш.

29780

Се издавa нов стан во Аеродром,во Мичурин, близина на Железничка, поседува 45 м2, со 2 соби, на 1 кат, лифт, дневна и спалнa, се издава наместен со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бањa, клима, балкон, нова градба, гаража, вселив од 01.05.2024…

29740

Се издава стан во Аеродром, кај училиштето Блаже Коневски, Мичурин, поседува 75 м2, 3 соби, на 5 кат, комплетно наместен со понов мебел, КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, балкон, машина за садови и машина за перење, греење на клима, слободен паркинг, вселив веднаш…

28600

Се издавa стан во Мичурин кај Нова Железничка, станот поседува 36 м2, 2 соби, високо приземје, дневна и спална,комплет наместен со нов мебел, нoва КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, балкон, греење на струја, вселив веднаш.

29707

Се издавa нов стан во Аеродром во Мичурин, станот поседува 65 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, комплет наместен со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на клима, машина за перење, бања, балкон, клима, слободен паркинг, вселив веднаш…

27785

Се издавa нов стан во Аеродром во Мичурин, станот поседува 65 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, комплет наместен со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, нов фрижидер, завеси, нов лежај во детска, греење на клима, машина за перење, бања, балкон, клима, нова градба, ГАРАЖА, вселив веднаш…

27860

Се издавa нов стан во Мичурин кај Блаже Конески, станот поседува 50 m2, 2 соби, на 3 кат, лифт, КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, бања, балкон, ПАРКИНГ, вселив веднаш…

19292

Се издава нов стан во Мичурин кај Танец, поседува 90 м2, 4 соби, дневна и 3 спални соби, наместен комплет со нов мебел, нова кујна комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, клима, паркинг,  понова градба, 1 балкон, 2 купатила, станот е дуплекс, вселив веднаш.