30088

Се издава стан во Козле, поседува 140 м2, 6 соби, дневна и 5 спални, се издава ПРАЗЕН, со 2 бањи и 1 гостински тоалет, реновиран, со 4 балкони, паркинг, има 2 влеза и можност да се користи како 2 стана или како еден стан, вселив веднаш…

30376

Се издава нов стан во Козле во Ziping, поседува 60 м2, со 3 соби, дневна и 2 спални, наместен комплет со нов мебел, КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење и садоби, бања, балкон, на 4 кат, греење на сопствено парно, инвертер клима, нова градба, Гаража, вселив веднаш…

29970

Се издава нова преубава гарсоњера во Козле, спроти Веро маркет,станот поседува 30 м2, 1 соба, комплетно наместен со нов мебел ,нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, греење на парно, клима, бања, паркинг, реновирана комплет, Слободна веднаш…

29940

Се ИЗДАВА нов стан во Козле, до Германска Амбасада, поседува 50 м2 со 2 соби, со дневна и спална, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на парно, на 1 кат , клима, балкон, бања, слободен паркинг, вселив веднаш….

30014

Се ИЗДАВА нов луксузен кат од куќа во Козле, поседува 140 м2 со 4 соби, 3 спални и дневна, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на струја, на 1 кат , инвертер клима, 2 балкона, 2 бањи, машина за перење, двор, слободен паркинг, вселив веднаш….

29771

Се ИЗДАВА нов луксузен стан во Козле, до Германска Амбасада, поседува 100 м2 со 3 соби, со дневна и 2 спални, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на парно, клима, балкон, 2 бањи, гаража, вселив веднаш….

29507

Се издава полунаместен луксузен стан во Козле, во близина на Германска Амбасада, поседува 140 м2, 5 соби, дневна и 3 спални, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на сопствена топлотна пумпа, клима, машина за перење, 2 бањи и 1 гостински тоалет, балкон, вселив веднаш…

29123

Се издава нов празен стан во Козле кај Реплек, близина на Сити Мол, поседува 200 м2, 4 соби, СЕ издава ПРАЗЕН со голема кујна, 3 бањи, 3 балкона, клима во секоја соба, интернет, 2 гаражи, вселив веднаш…

29679

Дарма Дома издава нов стан во Козле, кај Алумина, станот е со површина од 40 м2, 2 соби, дневна и спална, станот е наместен комплет со нов мебел, нова засебна КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на парно, клима, бања, машина за перење, реновиран комплет, слободен паркинг, вселив веднаш…

29606

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов стан во Козле, кај Алумина, станот поседува 70 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, наместен комплетно со нов мебел, нова КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, бања, балкон, греење на парно, инвертер клима, реновиран, паркинг, Станот се наоѓа во мирен дел, со […]