30019

Се издавa стан во Карпош 3 позади Базаро, станот поседува 50 м2, 2 соби, дневна и спалнa, се издава наместен со мебел, со машина за перење, ЗАСЕБНА кујна комплетно опремена со сите апарати за домаќинство, греење на парно, бања, балкон, реновиран, слободен паркинг, вселив врднаш…

29867

Се издавa ЛУКСУЗНО опремена канцеларија во станбен простор во Карпош 3 во City Garden, поседува 80 м2, 2 простории, балкон, тоалет, греење на парно, клима, нова градба, подрум, ГАРАЖА, вселива веднаш….

29828

Се издавa нов стан во Карпош 3 во City Garden, поседува 55 m2, 2 соби, дневна и спалнa, се издава наместен комплет со нов мебел, нова кујна со апарати, балкон, бања,, греење на парно, клима, нова градба, паркинг, вселив веднаш…..

29733

Се издавa стан во Карпош 3- Лаптокарија кај Енрико, станот поседува 58 m2, 2 соби, дневна и спална, се издава ПРАЗЕН со Кујна, на 5 кат, со бања, 2 балкони, греење на парно, реновиран, слободен паркинг, вселив веднаш…

29620

Се издава НОВ стан во Карпош 3 , City Garden, станот поседува 50 м2, 2 соби, дневна и спална, се издава наместен комплет со нов мебел , нова КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на парно, инвертер клима, бања, балкон, 11 кат, лифт, нова градба, ГАРАЖА, вселив од 1 Мај…

29441

Се издава нов модерен стан во Карпош 3 во City Garden позади City Mall, станот поседува 50 м2, со 2 соби, дневна и спалнa, наместен комплет со нов мебел , нова КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни нови апарати за домаќинство, машина за перење, греење на парно, инвертер клима, нова градба, паркинг со рампа, балкон, […]

29488

Се издава нов стан во Карпош, станот поседува 55 м2, со 2соби, дневна и 1спална, наместен комплетно со понов мебел, нова КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, 1 бања, 1 балкон, реновиран комплет, слободен паркинг, вселив веднаш…

29440

Се издава нов модерен стан во Карпош 3 во City Garden позади City Mall, станот поседува 50 м2, со 2 соби, дневна и спалнa, наместен комплет со нов мебел , нова КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни нови апарати за домаќинство, машина за перење, греење на парно, инвертер клима, нова градба, паркинг со рампа, балкон, […]

29387

Се здава нов модерен стан во Карпош 3 во City Garden позади City Mall, станот поседува 55 м2, со 2 соби, дневна и спалнa, наместен комплет со нов мебел , нова КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни нови апарати за домаќинство, машина за перење греење на парно, инвертер клима, нова градба, паркинг со рампа, балкон, […]

29180

Се издава нов стан во Карпош, во зградата Дримлукс, површина од 55 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, се издава празен, клима, греење на парно, нова КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, машина за садови, нова градба, слободен паркинг, нов и невселуван досега, вселив веднаш.