30024

Се издава стан во Карпош, кај Мида станот поседува 50 м2, со 2 соби, дневна и спална, на 2 кат, наместен комплет со нов мебел , нова КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, греење на струја, инвертер клима, балкон. нова градба, слободен паркинг, вселив веднаш…

29880

Се издавa стан во Карпош 2 во близина на Драмски, поседува 55 m2, 3 соби, дневна и 2 спални, се издава наместен комплет, со бања,1 балкон, греење на парно, шпајз, реновиран, слободен паркинг, вселив веднаш…..

25526

Се издава стан во Карпош 2 кај Машински, поседува 80 м2, 3 соби, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на сопствено парно, клима инвертер. 2 балкони, 2 купатила, нова градба.ГАРАЖА, СЕ ИЗДАВА САМО ЗА СТРАНЦИ, ОТВОРЕН ПОГЛЕД ПРЕМА ВОДНО, вселив веднаш…

29624

Се издавa нов стан во Карпош 2 во близина на факултетите, поседува 46 m2, 2 соби, дневна и 1 спална, се издава наместен комплет, со бања,1 балкон со големина од 26 м2, греење на парно, слободен паркинг, вселив веднаш…..

29750

Се издава нов стан во населба Карпош 2, позади поранешно Симпо, станот поседува 46 м2, 2 соби, дневна и спална, се издава наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на парно, клима инвертер,1 бања, 1 балкон, машина за перење, слободен паркинг, нов досега невселуван,во нова зграда,станот е […]

29407

Се издава стан во Карпош 2 kaj Машински, поседува 50 м2, 2 соби, дневна и спална, наместен комплет со мебел, нова засебна КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, 3 кат, без лифт, реновиран комплет, бања, балкон, греење на струја, слободен паркинг, вселив веднаш…

29097

Се издава нов стан во Карпош 2, кај Мида, станот поседува 57 м2, со 2 соби, нова КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на струја, клима, бања, балкон, машина за перење, гаража, нова градба, вселив веднаш.

29288

Се издава нов стан во населба Карпош 2, СПРОТИ Хотел Карпош, станот поседува 55 м2, 2 соби, дневна и спална, се издава наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за садови, греење на парно, клима инвертер, бања, балкон, машина за перење, слободен паркинг, реновиран комплет, вселив од […]

29223

Се издава нов стан во населба Карпош 2, кај Хотел Карпош, станот поседува 55 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, се издава наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на струја, клима инвертер, бања, балкон, машина за перење, слободен паркинг, вселив од 1ви февруари..

29164

Се издава стан во Карпош, кај Мида, со површина од 80 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, 7ми кат со лифт, со бања, балкон, греење на парно, клима, нова кујна со сите потребни апарати за домаќинство, НЕВСЕЛЕН ДО СЕГА, има слободен паркинг, вселив веднаш…