29998

Се издава нов стан во Карпош 1 кај Полицијата, поседува 85 м2, 3 соби, дневна и 2 спални соби, со 4 ЛЕЖАИ, наместен комплет со понов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, 1 бања, 1 балкон, греење на струја и клима, реновиран комплет, слободен паркинг, вселив од 1 јуни…

29713

Се  издава стан во Карпош 1, кај старо Симпо , поседува 50 м2, 2 соби, дневна и спална, наместен комплет ,нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, балкон, греење на струја, клима инвертер, слободен паркинг, вселив од 01.04.2024…

29448

Се издавa нов стан во Карпош 1, поседува 70 m2, 3 соби, дневна и 2 спални, се издава наместен комплет со нов мебел, нова градба, нова кујна со апарати, 2 балкони, бања,, греење на парно, клима, слободен паркинг, вселив веднаш….

29492

Се издава стан во Карпош 1 kaj Драмски, поседува 45 м2, 2 соби, дневна и спална, наместен комплет со мебел, нова засебна КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, 5 кат, без лифт, реновиран комплет, бања, балкон, греење на струја, клима, слободен паркинг, вселив веднаш…

29253

Се издава гарсоњера стан во Карпош 1, кај Драмски театар, со површина од 50 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, наместен со мебел, бања, греење на парно, кујна со сите потребни апарати за домаќинство, балкон, слободен паркинг, вселив веднаш…

29395

Се издавa нов наместен стан во Карпош 1 кај Полицијата. Станот има 25 m2, со 1 соба. наместен со нов мебел, на 5 кат, лифт, бања, балкон, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на клима, реновиран, слободен паркинг, вселив веднаш…

29182

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов стан во Карпош 1 , кај кафичот Галери, станот поседува 53 м2, 2 соби, дневна и спална, се издава наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, клима, бања, слободен паркинг, вселив веднаш..

29087

Се издава стан во Карпош 1 кај Симпо, после Симпо, поседува 60 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, се издава наместен со мебел, кујна комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, клима, греење на струја, слободен паркинг, балкон, вселив веднаш…

28956

Се издавa нов наместен стан кај Центарот за странски јазици. Станот има 110m2, со 4 соби – три спални, голен дневен простор со трпезарија и целосно опремена кујна, три балкони, две купатила и простор за паркирање и остава. Приклучен е на централно парно греење. Ги има сите потребни машини и апарати и адаптиран е за […]

28916

Се издава стан во Карпош 1, кај факултетите Феит и Финки, поседува 84 м2, 3 соби, 1 кат, дневна и 2 спални, наместен комплет со нов мебел ,нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, купатило, 2 балкона, греење на парно, машина за перење, машина за сушење, слободен паркинг, вселив од 1 јануари..