30040

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов ПОЛУНАМЕСЕН стан во Дебар Маало, со две спални од 60 м2 на 3 кат со лифт, 1 тераса, клима, централно греење, комплет кујна со апарати, нова градба, Идеален е за канцелариски простор. Цена- 250 евра шифра 30040

29918

Се издава нов стан во Дебар Маало, поседува 45 м2, 2 соби, дневна и спална, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, 1 бања, 1 балкон, клима, машина за перење, паркинг преку поц, вселив од 1 јуни…

29776

Се издава стан вo Дебар Маало, кај Радио бар, се издава наместен со мебел, поседува 80 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, нова КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, греење на парно, клима , бања , балкон, вселив веднаш..

29773

Се  издавa НОВ стан во Дебар Маало, спроти Кино Карпош , станот поседува 80 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, со многу светлина, комплет наместен со понов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, балкон, бања, клима, нова градба, паркинг, вселив веднаш..

29482

Се издава спрат од куќа на 2 кат, во Дебар Маало, поседува 150 м2, 5 соби, дневна и спална, бања, парно, клима, балкон, се издава полунаместен, вселив веднаш..

29520

Се  издавa празен реновиран стан во Дебар Маало, кај Министерство за култура, станот поседува 105 м2, 4 соби, 2 балкони, 1 бања, реновиран, се издава за канцеларии , со чајна кујна , 3 инвертери клими, и осветлување за канцеларија) (на прв спрат дел од куќа).Станот има две големи соби, голема конференциска сала, кујна, ходник згоден […]

26074

Се издава нов модерен стан во Дебар Маало кај Силбо, поседува 40 м, 2 соби, дневна и спална, наместен со нов мебел,нова КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, станот е со греење на сопствено парно, инвертер клима, нова градба , бања, француски балкон, вселив од 27 декември..

26733

Се издава нов луксузен стан во Дебар Маало , поседува 85 м, 3 соби, дневна и 2 спални, наместен комплет со нов мебел , нова КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење , клима инвертер, балкон, 2 бањи, нова градба, ПАРКИНГ, вселив веднаш…

29638

Се издава трособен стан во Дебар Маало , поседува 65 м, со 3 соби, дневна и 2 спални, наместен комплет , греење на парно, клима, 1 бања, 1 балкон, нова кујна опремена со сите потребни апарати за домаќинство, 1 паркинг место , машина, вселив веднаш..

29475

Се издавa НОВ луксузен стан во Дебар Маало, кај кафичот Ван Гог , станот поседува 60 м2, 2 соби, дневна и спалнa, комплет наместен со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, балкон, бања, греење на парно, клима, нова градба, вселив од 1 март…