30002

Се издава стан во Автокоманда, кај Пазарот, поседува 70 м2, 2 соби, дневна и спална, на 3 кат, комплетно наместен, КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, 1 балкон, греење на струја, слободен паркинг, реновиран, веднаш вселив..

29782

Се  издава стан во Автокоманда, до пицерија Боними, поседува 90 м2, 4 соби, дневна и 3 спални, на 4 кат , лифт, комплетно наместен со нов мебел, засебна КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, 2 бањи, 1 балкон, греење на парно или струја, слободен паркинг, нова градба, дуплекс , невселуван досега, веднаш […]

29764

Се издава стан во Автокоманда, во Ист Гејт Ливинг, поседува 50 м2, 2 соби, дневна и спална, на 8 кат , лифт, комплетно наместен со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, балкон, греење на парно, гаража , нова градба, невселуван досега, веднаш вселив..

29717

Се издава нов стан во Железара, кај Ремедика, со површина од 65 м2, со 3 соби, дневна и 2 спални, 7ми кат со лифт, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, балкон, греење на парно, клима, нова градба, слободен паркинг, вселив веднаш…

26867

Се издава нов деловен простор на одлична локација во Скопје, во Автокоманда кај Еаst Gate. Деловниот простор има вкупна корисна површина од 180 m2. СО 6 простории, со греење на струја, нова градба, со 2 паркинг места, вселив веднаш..

29320

Се издава нов стан во Автокоманда во East Gate Living, Станот е 55 м2, 2 соби, дневна и спална, се издава ПРАЗЕН, на 3 кат, лифт, греење на парно, клима, балкон, бања, ГАРАЖА, невселен досега, нова градба, вселив од 1 март.

29263

Се издава нов стан во Автокоманда во East Gate Living, Станот е 50 м2, 2 соби, дневна и спална, се издава наместен со нов мебел, кујна со сите потребни апарати за домаќинство, на 2 кат, лифт, греење на парно, балкон, бања, ГАРАЖА, невселен досега, нова градба, вселив веднаш…

28493

Се издавa нов стан во Автокоманда близина на Ист Гејт, станот поседува 50 м2, 2 соби, дневна и спална,комплет наместен со нов мебел, нoва КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања,балкон, греење на струја, нова градба, машина за перење,вселив веднаш…

28502

Се издавa нов стан во Автокоманда, East Gate, станот поседува 50 м2, со 2 соби, дневна и спалнa, наместен со нов мебел, нова КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, балкон, машина за перење, нова градба, вселив од 10 ноември.

28406

Се издава нов стан во Автокоманда кај East Gate, Станот е 60 м2, 3 соби, се издава ПРАЗЕН , може да се намести кујна, на 2 кат, лифт, греење на со 3 клими, балкон, бања, нова градба, НЕВСЕЛЕН ДО СЕГА, слободен паркинг, вселив веднаш.