30149

Се издава нов стан во Аеродром, во Golden Art , станот поседува 40 м2, 2 соби, дневна и спална, наместен со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, балкон, бања, машина за перење, греење на парно, инвертер клима, нова градба, слободен паркинг, вселив од 1 Јуни.

29923

ДАРМА ДОМА ИЗДАВА нов стан во Аеродром, кај Тобако 2, поседува 60 м2 со 3 соби, со дневна и 2 спални ,наместен комплет со нов мебел, НОВА КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на парно, клима, машина за перење, 1 бања, балкон, нова градба, слободен паркинг, вселив од 1 Јуни… Цена: […]

30054

Се издавa нов стан во Aeродром, Тобако 2, станот поседува 84 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, се издава наместен со понов мебел, кујна комплетно опремена со сите апарати за домаќинство, греење на парно, клима, 2 балкона, 2 бањи, машина за перење, слободен паркинг, вселив од 1 јуни… цена- 450 евра шифра 30054

30038

Се издава нов стан во Аеродром, kaj Тобако 2, со површина од 40 м2, 2 соби, дневна и спална, на 3 кат, со лифт, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА комлетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, балкон, инвертер клима, машина за перење и садови, нова градба, греење на парно, слободен паркинг, […]

30039

Се издава нов стан во Аеродром, kaj Нова Железничка, со површина од 55 м2, со 3 соби, дневна и 2 спални, на 1 кат, со лифт, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА комлетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, балкон, инвертер клима, машина за перење, понова градба, слободен паркинг, вселив веднаш.

29852

Се издава нов стан во Аеродром, Џевахир Блок А, со површина од 53 м2, 2 соби, 17 кат, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА комлетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, греење на парно, клима, машина за перење и садови, нова градба, балкон, Невселуван досега, вселив веднаш. Зградата располага со 4 лифта […]

29975

Се издавa нов стан во Аеродром , поседува 85 м2, со 2 соби, на 2 кат со лифт, дневна и спалнa, се издава наместен со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, 2 бањи, греење на парно, клима, балкон, реновиран комплет,вселив веднаш…

29983

Се издавa нов стан во Аеродром кај Пoликлиника Јане Сандански, станот поседува 45 м2, 2 соби, Станот е на први кат со лифт , поседува дневна, балкон, посебна спална соба и подземна гаража. Зградата е на Настел, со лифт кој води до гаражата, има западна ориентација. Се наоѓа на мирна улица опкружена со паркови, клупи […]

29981

Се издавa понов стан во Аеродром во близина на Поликлиника Јане Сандански, станот поседува 30 м2, 2 соби, дневна и спална, наместен комплет со мебел, нова кујната комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, балкон. бања, греење на парно, клима, понова градба, слободен паркинг, вселив од 1 Јуни.