29795

Се издава нов стан во Ѓорче Петров, поседува 80 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, наместен комплет со понов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, 2 балкони, греење на сопствено парно, инвертер клима, подрум, слободен паркинг, нова градба, вселив веднаш.

27625

Се издава стан во Ѓорче Петров, до очна болница, со површина од 47 м2, со 2 соби, дневна и спална,кујна комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, балкон, бања, вселив од 15 јули…

27119

Се издавa нова гарсоњера во Ѓорче кај Пазарчето, станот поседува 35 m 2, со 1 соба, на 4 кат со лифт, греење на инвертер клима,се издава наместен комплет со нов мебел , нова КУЈНА,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, балкон, нова градба, бањa, слободен паркинг, СЕ ИЗДАВА САМО ЗА САМЦИ, […]

22702

Се издава нов стан во Ѓорче Петров, поседува 60 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, наместен е со нов мебел,нова кујна,комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство,клима, балкон, слободен паркинг, понова градба, вселив веднаш.

26117

Се издавa стан во Ѓорче Петров кај Стадионот, станот поседува 60 м2, со 3 соби, дневна и 2 спални, се издава полу наместен, со бања, клима, реновиран комплет , греење на сопствено парно, слободен паркинг. Вселив веднаш.