30179

Се издава 2 кат oд куќа во Пржино, Поседува 60 м2 со 3 соби, дневна и 2 спални, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на сопствено парно, клима, балкон, бања, паркинг, вселив од 1 Јуни.

28937

Се  ИЗДАВА 1 и 2 кат oд куќа во Пржино, Првиот кат поседува 130 м2 со 4 соби, дневна и 3 спални, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на сопствено парно, клима, 2 балкона, 2 бањи, клима, паркинг, A 2 кат поседува 90m2, 3 соби, […]

26643

Се издава нов стан во Пржино, станот поседува 60 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, комплетно наместен со нов мебел, нова засебна кујна комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство,машина за перење, греење на сопствено парно, инвертер клима, балкон, бања, нова градба, гаража, вселив веднаш.