28505

Се издава стан во Кисела Вода, Чешма, станот поседува 42 м2, 1 соба, греење на струја, клима, нова кујна комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, наместен со нов мебел, бања, машина за перење. Вселив веднаш.

27967

Се  издава нов стан во Кисела Вода кај Чешма, станот поседува е 65 м2, 3 соби, дневна и спална, КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, балкон, греење на струја и клима инвертер,нова градба, вселив веднаш..

29558

Се издава нов луксузен стан во Кисела Вода kaj Чешма, поседува 53 м2, 2 соби, дневна и спална, комплетно наместен со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, МАШИНА ЗА САДОВИ, греење на парно, клима, нова градба, бања, балкон, слободен паркинг, вселив веднаш… Цената е со вклучени […]

27641

Се издава стан во Кисела Вода , kaj Чешма, поседува 60 м2, 2 соби, дневна и спална, комплетно наместен со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, греење на струја, клима, нова градба , бања балкон , слободен паркинг, вселив веднаш…

26672

Се издава нов модерен стан во Кисела Вода кај чешма  близу Центар , станот поседува е 55 м2, 3 соби, дневна и 2 спални , наместен комплет со нов мебел, нова кујна комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, машиња за садови, бања, балкон,, греење на парно, клима, нова градба, слободен […]

26530

Се издава стан во Кисела Вода кај Чешма близу Центар , станот поседува е 80 м2, 3 соби, дневна и 2 спални, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, 2 бањи, голем балкон,, греење на парно, клима, нова градба, подрум, слободен паркинг, вселив веднаш.

26205

Се издава нов стан во Кисела Вода кај Чешма, поседува 45 м2, 2 соби, дневна и спална, комплетно наместен со нов мебел, нова кујна комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, греење на струја, клима, нова градба, бања балкон , слободен паркинг, вселив веднаш.

24673

Се издава нов стан во Кисела Вода kaј Шампионче близу Центар, поседува 40 м, 2 соби, дневна и спална, Станот се издава ПРАЗЕН, со кујна, со балкон, со лифт, бања ,греење на парно, клима, понова градба, слободен паркинг, вселив веднаш.

26005

Се издава луксузен стан во Кисела Вода, кај Чешма, со површина од 55 м2, 2 соби, наместен комплет со нов мебел, нова кујна комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, нова градба, балкон,2 бањи, греење на струја, клими, гаража, вселив веднаш.

26143

Се издава новa гарсоњера во Кисела Вода кај Чешма близу Центар , со површина од 30 м2, 1 соба, наместен комплет со понов мебел, греење на клима , нова кујна, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, понова градба, балкон, бања,слободен паркинг. Вселив веднаш…