30113

Се издава нов наместен стан во Кисела Вода во Расадник, станот поседува 45 м2, 2 соби, дневна и спална, наместен комплет со нов мебел, нова кујна со апарати, бања, инвертер клима, балкон, греење на клима, нова градба, слободен паркинг, вселив веднаш.

29592

Се издава издава стан во Кисела Вода, во Расадник, со површина од 35 м2, 1 соба, наместен комплет, со опремена кујна и апарати, балкон, бања, понова градба, греење на струја, слободен паркинг, вселив веднаш…

28945

Се издава стан во Кисела Вода, Расадник, со површина од 40 м2, со 2 соби, дневна и спална, наместен комплет со понов мебел, КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, балкон, греење на клима, нова градба, слободен паркинг, вселив од 1 јануари…

28911

Се издава стан во Кисела Вода, Расадник- Мечкаров, поседува 60 м2, 2 соби, 4 кат со лифт, наместен со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, бања, балкон, греење на струја, клима инвертер, нова градба, слободен паркинг,ВО СПАЛНАТА ИМА НОВ БРАЧЕН ЛЕЖАЈ, вселив од 1 февруари..

28711

Се издава нов стан во Кисела Вода во Расадник кај Салата Расадник, со површина од 45 м2, 2 соби, дневна и и спална, наместен комплет со нов мебел, нова КУЈНА, комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за садови, машина за перење, балкон, бања, нова градба, греење на сопствено парно, клима инвертер, слободен […]

28643

Се издава нов стан во Кисела Вода ,кај Расадник,поседува 60 м2, 2 соби, дневна и спална, се издава празен со нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, греење на клима, бања, балкон, паркинг, вселив од 1 јануари.

28496

Се издава нов стан во Кисела Вода , во Расадник, кај Ќирил Пејчиновиќ, поседува 60 м2, 2 соби, комплетно наместен со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, греење на парно, клима, има свој паркинг, на мирна локација, ориентиран на југ. Станот има дневна и голема спална […]

28535

Се издава нов стан во Кисела Вода, Расадник, поседува 55 м2, 2 соби, дневна и спална, комплетно наместен со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, клима, бања, балкон, слободен паркинг, вселив од 5 декември.

28056

Се издава нов стан во Кисела Вода во Расадник, поседува 50 м2, 2 соби, дневна и спална, комплетно наместен со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, МАШИНА ЗА САДОВИ, греење на парно, клима, нова градба, бања, балкон, слободен паркинг, вселив веднаш…

27628

Се издава нов стан во Кисела Вода , во Расадник, кај Ќирил Пејчиновиќ, поседува 60 м2, 2 соби, комплетно наместен со нов мебел, нова КУЈНА комплетно опремена со сите потребни апарати за домаќинство, машина за перење, греење на парно, клима, има свој паркинг, на мирна локација, ориентиран на југ. Станот има дневна и голема спална […]