Корисни информации

Дали имате имот за продажба во Скопје?

Доколку имате имот за продажба сигурно не сакате да имате работа со несериозни купци и постојано да ви звонат и да ви го трошат времето во покажување на вашиот имот, звучи заморно, нели️Ние во ДАРМА ДОМА имаме одлично разработен начин како да ви помогнеме и овој процес да ви стане задоволство наместо главоболка.Испратете го вашиот имот со фотографии и имотен

Читај повеќе...

Дали барате ИМОТ за изнајмување?

Сите знаеме дека времето е најскапиот ресурс на денешно време и поради тоа сите ние сме во трка со времето и обврските. Барањето на имот според ваша желба не е едноставно, а плус честото селење претставува стрес и главоболка, а дополнително се среќавате со несериозни сопственици на имоти и усни договори, покачување на кирии… звучи лошо нели️Сето тоа ние го

Читај повеќе...

Дали барате имот за купување во Скопје?

После загубата на блиска личност, втор најголем стрес кај луѓето е преселбата и решавањето на станбено прашање. Овој процес сам по себе бара доста време, енергија и солидно познавање на пазарот за недвижности и препознавање на ризиците од истиот.Мора да знаеме дека неможе секој еден да биде експерт во областа за недвижностите. Тоа е исто како што сите имаме алат

Читај повеќе...

Дали имате ИМОТ за изнајмување?

Дали имате ИМОТ за изнајмување и сакате идеални клиенти за подолгорочен договор за закуп?️Динамиката на секојдневно функционирање (работни обврски, семејство, дом, хоби и сл) не ви дава многу простор за да можете секојдневно да одите да го покажувате вашиот имот, да трошите време на несериозни клиенти и вашиот имот за изнајмување да ви биде причина за нервоза и главолка и

Читај повеќе...