___

          

Продажба на стан

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА продава стан Карпош 4, со површина од 75 м2, 3 соби, парно,лифт, ПРАЗЕН (со комплет кујна), тераса, западна ориентација,, подземен паркинг... цена: 70 000 €
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА продава стан во Ново Лисиче, 38 м2, 2 соби, лифт, парно, ПРАЗЕН (со кујнски елементи), градба 2005 година, југозапад, подрум, чист имотен лист... цена: 35…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА продава стан во Дебар Маало со површина од 126 м2, 4 соби, 3 кат, лифт, парно, празен со комплет кујна,плакари), 3 wc, 3 тераси, чист…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА продава стан во Мичурин, Аеродром, со површина од 62 м2, 3 соби, 3 кат (без лифт), југозапад ориентација, парно, со кујнски елементи, слободен паркинг простор…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА продава стан во Центар, (ул.50-та Дивизија), 62 м2, 2 соби, 1 кат, лифт, парно, тераса, + гардеробер, со можност за уште 1 соба. Полунаместен (…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА продава стан во Ѓорче Петров, во близина на кејот на Вардар, со површина од 64 м2, високо приземје, 3 соби, балкон, нова градба, сопствен паркинг,…
Дарма Дома ПРОДАВА СТАН ВО Карпош 2 спроти Хотел Карпош, 44 м2, 2 соби, дневна и спална, греење на струја, 8 кат ,лифт, балкон со поглед према Водно, реновиран,ПОДРУМ, имотен…
Дарма Дома ПРОДАВА СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА, 58 м2, 3 соби, дневна и 2 спални соби, греење на струја, 4 кат , реновиран, имотен лист, се продава КОМПЛЕТ СО МЕБЕЛ,…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА продава стан во Карпош 2 до Хотел Карпош, станот е со површина од 60 м2, 3 соби, дневна и 2 спални соби, реновиран комплет, 4…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА продава стан во Хром, со површина од 68 м2, 3 соби, греење на струја, реновиран, чист имотен лист, балкон, комплет наместен, вселив веднаш... цена: 53…
«ПочетокПред12СледноКрај»
Страница 1 од 2