___

          

Изнајмување на канцелариски простор

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава деловен простор во Центар кај МВР, со површина од 90 м2, 4 простории, приземје, празен, 2 тоалети, паркинг, нова градба, вселив веднаш... цена: 500 …
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава деловен простор во Кисела Вода - Чешма, со површина од 120 м2, 3 простории, на 4 кат без лифт, греење на градско парно, комплет…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава деловна зграда во Градски Парк, со површина од 400 м2 (300 м2 + 100 м2 деловни единици), 3 ката, лифт, празни простории, 6 тераси,…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава канцелариски деловен простор кај Универзална сала со површина од 85 м2, поделен на 5 простории, целосно климатизиран, греење на парно, 2 тоалета, осигурен пристап-електронска…
Дарма Дома издава стан во Центар кај Гимназија Јосип Броз Тито, 70 м2,3 соби, ПРАЗЕН, со кујнски елементи, греење на струја, реновиран, на 1 кат, ИДЕАЛЕН ЗА ДЕЛОВЕН, СО УПОТРЕБНА…