___

          

Изнајмување на кат од куќа

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава комплетно опремен апартаман на Водно, во близина на Баба Цана раесторанот, со површина од 150 м2, 3 соби, голема дневна, брачен и единечен кревет,…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава луксузен кат од куќа во Црниче, станот поседува 100 м2 ,3 соби,дневна, и 2спални,наместен комплетно со нов мебел,греење на сопствено парно,нова КУЈНА,комплетно опремена со…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава кат од куќа почеток на Водно/Црниче, над МВР,со површина од 95 м2, со 2 спални соби, веднаш вселив, приземје, сопствен паркинг, подно греење и…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава кат од куќа почеток на Водно/Црниче, со површина од 90 м2, со 2 спални соби, веднаш вселив, приземје, сопствен паркинг, подно греење и сопствено…
Aгенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава ЛУКСУЗЕН кат од куќа во Црниче , последна 16ка, Станот е 110 м2, 3соби,2 спални, наместен комплетно и убаво со нов мебел,со греење на…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава kaт од куќа во Црниче, комплетно наместен,со нов и модерен мебел, 140м2,4 соби, 3спални,2 тоалети, со греење на сопствено парно, клима, паркинг, нова КУЈНА,…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава кат од куќа со посебен влез кај Рампа,Кисела Вода, со површина од 90 м2, 2 спални, сопствено парно, невселен досега... Цена: 500 €
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава луксузен кат од куќа кај Универзална сала, катот е 115 м2, 4соби, 3 СПАЛНИ, наместен комплетно , со нов и модерен мебел, КАМИН, луксузна…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава ЛУКСУЗЕН кат од куќа во Црниче кај Света Петка, засебен влез, катот е 100 м2, 4соби,3 спални, наместен комплетно и убаво со нов мебел,машина…