___

          

Изнајмување на куќа

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава резиденцијален објект на Водно, со површина од 300 м2 станбена површина,луксузно опремен, 500 м2 дворно место, приземје и кат, сопствен СПА, 3 спални со…
Дарма Дома издава ЛУКСУЗНА КУЌА во Тафталиџе кај Братство училиштето, куќата поседува 180 м2, 4 соби, наместена со нов мебел, нова градба, долу има дневна, спална и купатило, горе има…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава куќа во Пржино на 2 ката, со површина од 240 м2, 7 соби, 2 купатила, комплет опремена со нов мебел, двор со површина од…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава празна куќа на Водно, со површина од 370 м2, 10 соби, на 3 ката, двор со површина од 450 м2, сопствено греење, веднаш вселива...…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава наместена куќа во Центар кај Католичка Црква, 410 м2, понова градба, со 10 простории, на 3 ката, уреден двор од 40м2, парно греење, паркинг…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава празна куќа во Тафталиџе 1, во близина на гимназија НОВА, понова градба, со 10 простории,сутерен + 3 ката, уреден двор, парно греење, паркинг и…