___

          

шифра 15351 Издвоено

Оценете ја оваа вест
(3 гласови)

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава резиденцијален објект на Водно, со површина од 300 м2 станбена површина,луксузно опремен, 500 м2 дворно место, приземје и кат, сопствен СПА, 3 спални со сопствени тоалети, подно греење, вселив веднаш...

цена: 4500 евра/месечно
за закуп од 5 години: 3500 евра/месечно

Подетални информации

 • Тип на услуга: Изнајмување
 • Тип на имот: Куќа
 • Локација: Водно
 • Цена: 4500 €
 • Спални: 3
 • Купатила: 4
 • Површина: 300 м2
 • Клима: Да
 • Интернет: Да
 • Паркинг: Да
 • Депозит: 4500 €
 • Провизија: 2250 €
Повеќе во оваа категорија: « шифра 13152