___

          

A 6149 Издвоено

Оценете ја оваа вест
(2 гласови)

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА продава стан во Ѓорче Петров, во близина на кејот на Вардар, со површина од 64 м2, високо приземје, 3 соби, балкон, нова градба, сопствен паркинг, веднаш вселив...

цена: 48 000 

Подетални информации

 • Тип на услуга: Продажба
 • Тип на имот: Стан
 • Локација: Ѓорче Петров
 • Цена: 48 000 €
 • Спални: 2
 • Купатила: 1
 • Површина: 64 м2
 • Клима: Не
 • Интернет: Да
 • Паркинг: Да
 • Депозит: /
 • Провизија: 1 %
Повеќе во оваа категорија: « А 6136 А 6150 »