___

          

A 6126 Издвоено

Оценете ја оваа вест
(2 гласови)

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА продава стан во Карпош 2 до Хотел Карпош, станот е со површина од 60 м2, 3 соби, дневна и 2 спални соби, реновиран комплет, 4 кат, без лифт, балкон, чист имотен лист...

цена: 60 000 €

Подетални информации

 • Тип на услуга: Изнајмување
 • Тип на имот: Стан
 • Локација: Карпош 2
 • Цена: 60 000 €
 • Спални: 2
 • Купатила: 1
 • Површина: 60 м2
 • Клима: Да
 • Интернет: Да
 • Паркинг: Да
 • Депозит: /
 • Провизија: 1 %
Повеќе во оваа категорија: « A 6121 А 6135 »