___

          

шифра 11834 Издвоено

Оценете ја оваа вест
(1 Гласај)

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава куќа во Пржино на 2 ката, со површина од 240 м2, 7 соби, 2 купатила, комплет опремена со нов мебел, двор со површина од 200 м2, грење на струја (панели), гаража и 2 паркинг места, 2 летниковци, подрум од 50 м2, вселива веднаш...

цена: 1600 € (не е фиксна)

Подетални информации

 • Тип на услуга: Изнајмување
 • Тип на имот: Куќа
 • Локација: Пржино
 • Цена: 1600 €
 • Спални: 4
 • Купатила: 2
 • Површина: 440 м2
 • Клима: Да
 • Интернет: Да
 • Паркинг: Да
 • Депозит: 1600 €
 • Провизија: 800 €
Повеќе во оваа категорија: « шифра 11833 шифра 13152 »